Syyskierros jatkuu tappioitta

Kautta on jäljellä enää 4 ottelua, ja Mage on päässyt taas pieneen voittoputkeen. Sarjasijoitukset olisi voitu vakiinnuttaa jo elokuun aikana, mutta pisteet jaettiin kun Raikulassa vierailivat FC Turku ja VG-62/2. FC Turku ottelu oli maaliton, kun taas VG ottelussa maaleja tuli yhteensä 10.

Pahin niskaanhengittäjä TuWe 2 kuitenkin kaatui maalein 1-3, kun Mage vieraili Raunistulassa. Vire parani entisestään kun Mage palasi Raikulaan ja kaatoi mynämäkeläiset 4-0. Katso maalintekijät ja syöttäjät tästä.

Todelliset ratkaisupelit lähestyvät kun sunnuntaina 3.9 Akatemia pääsee FC Komarin vieraaksi yläkentälle. Seuraavana lauantaina Raikulassa pelataan kärkikamppailu KY-Sporttia vastaan.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ensimmäistä kauttaan Akatemiassa pelaava Shuan iski maalin MynPaa vastaan

admin